Fillers & Botox

Konsultation

Vid konsultationen kommer vi att föra en diskussion kring de behov som just du har. Du kommer dessutom att få tips och råd om olika typer av behandlingar och vad som bäst lämpar sig för just dig. Tidsdisposition och prisförslag för just dina behandlingar gås också igenom. Det är viktigt att du under konsultationen lyfter fram dina förväntningar. Konsultationen varar i 15-30 min.

 

Har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta mig eller boka en tid för konsultation.

Botox

I över 20 år har man använt Botox som läkemedel inom sjukvården. Den aktiva substansen är ett högt framrenat bakterieprotein, Botulinumtoxin typ A. Det är ett rent naturmedel utan modifikationer och används i mycket små mängder vid behandling.

 

Botox injiceras genom små, mycket tunna nålar och verkar lokalt kring injektionsstället genom att blockera nervimpulser till muskler. Behandlingen går fort och är nästan helt smärtfri. Resultaten börjar synas efter ca 5 dagar och är maximal efter 14 dagar och håller i sig i upp till 3-4 månader.

 

Områden som Botox lämpar sig särskilt vä för är behandling av rynkor mellan ögonen (glabella), rynkor i pannan samt rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar).

 

Fillers

Fillers efterliknar kroppens egen hyaluronsyra och är en gel som är framtagen på kemisk väg. När man åldras minskas kroppens egna tillverkning av hyaluronsyra och som resultat av detta bildas rynkor och fåror som blir djupare och huden förlorar sin spänst. Fillers injiceras i rynkor och veck i ansiktet och slätar ut dem. Man kan även skulptera anisktet och ge huden återfuktning på djupet. Hyaluronsyra är en icke-permanent filler som bryts ner och försvinner precis som kroppens egna hyaluronsyra.

 

Behandlingsområden med fillers är tex att ge läpparna en tydligare kontur, och /eller öka volym i läpparna. Man kan dra upp sura mungipor, fylla ut “argrynkan” (glabella) mellan ögonen samt fylla ut linjerna som går från näsan ner till munnen (nasolabialveck) och öka volymen i kinderna.

Anne Palmgren

 

Leg. Sjuksköterska

 

Specialistsjuksköterska inom anestesi och operation

 

Certiferad för estetisk injicering av Estetiska injektionsrådet

 

 

 

Kontakt

 

Besöksadress:

Hvita hud & kropp

Persgatan 52, 252 22 Helsingorg

 

Adress:

Tågagatan 27A, 254 39 Helsingborg

 

Email:

info@dermaestetica.se

 

Telefon::

+46 706931476

 

Länkar

 

Copyright © All Rights Reserved